top of page

Det glade blandakoret

OverPage-0 2.png
About
OverPage-0 3.png

Forskning viser at hjerterytmen til korister, kort tid etter at de begynner å synge blir helt synkronisert. Ikke bare synger og puster korister bokstavelig talt i kor, men hjertene slår også i samme takt. 

 

Sånn har vi det i Kolneskoret. Vi er en inkluderende og sosial gjeng. Menn og damer, unge voksne og voksne. Vi øver på Kulturhuset på Norheim hver mandag fra 19:00 – 21:00. Etter en time har vi et kvarters pause med kaffi og noko attåt.

Nå er de fleste av oss ny-vaksinerte og lengter etter å starte opp igjen.

 

 

Denne høsten blir litt ny for oss alle i og med at vi har fått ny dirigent. Siri Kval Ødegård har vi vært så heldige å få med på laget. Det gleder vi oss masse til.

Kolneskoret3_edited

Kolneskoret3_edited

Image by Amir Doreh

Image by Amir Doreh

Kolneskoret2_edited

Kolneskoret2_edited

Image by Michael Maasen

Image by Michael Maasen

IMG_4289_edited

IMG_4289_edited

Image by DESIGNECOLOGIST

Image by DESIGNECOLOGIST

_edited

_edited

Kolneskoret ble stiftet i 1985 på Kolnes. Det var et utspring fra Kolnes Ungdomslag. Mange av medlemmene har vært med fra starten.

 

Repertoaret vårt er ganske variert. Alt fra gamle slagere til klassisk og salmer. Vi synger hver vår og høst på Syng med oss som holdes på Kulturhuset på Norheim. Vi deltar på julekonserten som holdes i Norheim Kirke og søker oss med på Adventskonserten i Vår Frelsers Kirke hver første søndag i advent. Det pleier også å dukke opp flere små arrangement som vi blir med på.

Vi har også lyst å få til sommerkonsert hvert år samt at vi har satt oss som mål å få til et stort prosjekt om ca 2 år.

 

Høres dette gøy ut? Kom på en øvelse da vel. Ingen forpliktelser første halvår. Du kan være med å kjenne på hvordan det føles å synge i kor.

OverPage-0 4.png
Contact
bottom of page